Ultramarine jumpsuit.Presentation style.

IMG_3674

In data de 20 mai BERD’S Design Hotel 5*  si-a sarbatorit prima aniversare . Patroana hotelului, doamna Lucia Berdos , intotdeauna isi bucura oaspetii cu un gust rafinat in disign ,creeat cu dragoste .” Pentru aceasta prezentare , am hotarit sa inlocuesc rochia de cocktail , cu ceva mai original , cum ar fi salopeta asimetrica de culoare blumarin.

Stilul unic creat de desinerul roman Galina Pinza ( dumneaei a facut costumele pentru micutii-gemeni din familia regala din Monaco), fiind elegant ramane sa fie comod si totadata se aranjeaza perfect pe corp. Modelul asimetric , care dezgoleste un umar si o buna parte a spatelui, am hatarit sa-l completez cu cercei de aceeasi culoare . Stilul pare a fi unul de sarbatoare , dar ramane neincarcat si gratios ,un adaos perfect a fost Geanta galbena Chanel , care s-a potrivit de minune pentru look-ul in aceasta gama cromatica.

Cuafura a fost si ea aleasa in special pentru acest stil :cararea fixata intr-o parte a fost cea mai potrivita varianta , pentru make up am ales Smoky eye . Toate acestea , mi au alcatuit stilul actual si indraznet . Dumneavoastra ce parere aveti?

IMG_3675

IMG_3678

IMG_3689

IMG_3680

IMG_3664

IMG_3666

 

IMG_3670

IMG_3668

 

 

 

Photo resource: BERD’S Design Hotel

Facebook
Instagram

HOME