«TEA TIME» WITH EVELINA VIRLAN

Tânără, frumoasă, activă, talentată — cuvintele care o descriu perfect pe eroina interviului de astăzi! Evelina Vîrlan — focoasa prezentatoare și interpretă, ne-a împărtășit câteva din secretele sale și ne-a spus ce apreciază cel mai mult la un bărbat, dar și ce nu va accepta niciodată într-o relație! Discuțiile cu ea sunt interesante și pline de umor, fapt pentru care am stat de vorbă la un ceai mult mai mult de câteva ore! Sper să vă captiveze și pe voi raspunsurile sale!

4logo

1) Dacă ar fi să îți faci autoportretul, ce ai spune despre tine? Calități interioare și fizice?
Sunt o fire sensibila în suflet, deși par destul de dură uneori. Am învățat să ascund sub zâmbet și cele mai mari dureri. Într-un cuvânt, sunt femeie. Deși cu timpul m-am schimbat mult, sunt , defapt, o persoană veselă și îmi place să mă relaxez, să mă distrez alături de cei dragi, să cântăm, să dansăm, etc. Sunt foarte selectivă în tot ce ține de prieteni. Îmi aleg oamenii mei cu grijă și atenție. Detest fățărnicia, minciuna, infidelitatea!

2) Îți dorești să schimbi ceva în tine?
Îmi doresc din tot sufletul să pot să opresc, atunci când e nevoie, influența sentimentelor asupra rațiunii. Să fiu mai echilibrată și mai sigură pe mine. Vreau să traiesc cu capul și mai puțin cu inima (cum o fac acum).

2logo

3) Numește-mi trei lucruri pe care nu le știu ceilalți despre tine.
-Urăsc să mă trezesc dimineata:)
-Nu am în obicei să reapelez persoanele de la care am ratat apelurile:)
-Îmi plac la nebunie caii

4) Care sunt slăbiciunile tale?
Viața m-a învățat să-mi studiez cu atenție slăbiciunile, dar niciodată să nu vorbesc despre ele . Îmi cunosc foarte bine valoarea, dar îmi cunosc la fel de bine punctele slabe…și lucrez continuu asupra lor. Încerc să învăț din greșeli, dar sunt extrem de încăpăținată și nu prea dau importanță sfaturilor oamenilor dragi… Asta e! Trăiesc după cum îmi dictează inima! Asta e punctul meu slab.

5) Numește o calitate, pe care o apreciezi în mod deosebit la oameni și de ce.
Fidelitatea! E o calitate care întruneste multe alte calități omenești: respect, dragoste, devotament, putere, siguranță, moralitate, etc. Am avut situații neplăcute în viață, legate de infidelitate. Acum, apreciez fidelitatea de 100 ori mai mult. Eu văd această calitate drept baza pentru oricare relație omenească, fie de prietenie, fie de iubire. Sunt un om fidel până în măduva oaselor, atunci când iubesc și aștept în schimb același lucru.

6logo

6) Prin ce te poate impresiona un bărbat?
Prin inteligență, cu siguranță! Și bineînțeles, simțul umorului:) Îmi plac bărbații interesanți în comunicare. Pe lângă aspect fizic atrăgător, bărbatul trebuie să emane energie cuceritoare. Prin toți porii trebuie să transmită siguranța de sine, dar nicidecum nu dragoste exagerată față de propria persoană. De la prima întâlnire îți dai seama ce reprezintă acel barbat. Sunt gesturi, obiceiuri care-l trădează:). Mă impresionează un bărbat cult, cu bune maniere, care dă dovadă de respect față de sexul feminin. Dar cel mai important dintre toate e ca energia lui să fie compatibilă cu a mea. Într-un cuvant «chimia» ceea despre care se tot vorbește, adica «Fluturasii din stomac» :)).

7) Îți mai aduci aminte de prima iubire? Cum a fost? Și ce sfaturi ți-ai da singură ție, dacă ai putea să întorci timpul înapoi?
Prima mea relație a început pe când aveam 17 ani. Nu zic că nu am simțit «fiorii dragostei» până atunci, dar totuși consider că ăsta a fost primul pas într-o viață matură. Am făcut multe greseli în acea relație. Eram prea geloasă, prea nervoasă,…, prea tânără. Totuți au fost 2 ani foarte frumoși din viața mea, și am învățat multe lucruri de la partenerul meu. Îi mulțumesc pentru acea dragoste și pentru respectul care mi-l poartă și azi. Dacă ar fi să intorc timpul înapoi, nu știu dacă aș fi în stare să schimb ceva. Totuși aveam 17 ani…

3logo

8) Crezi că toți bărbații trădează sau mai sunt și excepții?
Cândva credeam în povești cu prinți pe cai albi, basme cu eroi,… eram într-un fel sau altul cu «capul în nori». Credeam că atunci când iubețti, nu ești capabil să înșeli, să trădezi persoana iubită…pentru că eu trăiesc cu aceste principii. În ultimii doi ani, am trăit situații care mi-au demonstrat că oamenii văd dragostea diferit… Marea majoritate a bărbaților din ziua de azi trăiesc după principiile masculilor poligami…Nu scapă nicio fustă! Tind să strângă în palmares cât mai multe trofee (femei). Și nu-i oprește nici statutul civil și nici responsabilitatea față de omul lui, care crede în el și îl așteaptă, indiferent de orice. Și tot mai multe femei rămân trădate, dezamagite, rănite, înjosite…
Cu siguranță, există și excepții…și vreau să cred că fidelitatea lor se datorează moralității lor și dragostei pe care o poartă față de femeia iubită, și nu din alte motive…
Probabil tot noi, femeile, suntem de vină…I-am prea alintat:)).

9) Ce înseamnă să fii înșelata? Și dacă ai putea ierta asta?
Oh, cândva eram tare de gură și cu siguranță de sine spuneam că nu voi ierta niciodată! Dar am iertat… Și asta a fost cea mai mare greseala pe care am putut s-o fac… Am iertat…pentru că iubeam. Dar astfel mi-am călcat în picioare orgoliul,mândria și onoarea… Am permis să fiu trădată fără rușine…Și bineînțeles asta s-a repetat… Dragostea, pe care o trăiam cu fiecare fibră a corpului, care mai ieri era atât de senina și caldă, devenise sabia care mă înjunghia… Devenisem slabă, iar eu urăsc acea stare…Mă simțeam trădată, înjosită, prostită, mințita,… Dar asta e deja în trecut…
Trădarea nu se iartă! Mi-am învățat lecția…

10) Ce se schimbă în sufletul și mintea unei femei când o relație se consumă?
E dureros să vezi cum dragostea pe care ați trăit-o împreuna cu atâta foc…se stinge puțin câte puțin… Și voi, foștii îndrăgostiți, care nu puteați trăi o zi unul fără altul, vă transformați în doi străini… E firesc ca la un moment dat să dispară interesul, gingăția unuia fața de altul…și atunci durerea e de partea celui care încă mai iubește… O femeie poate să iubească o persoană și toată viața ei , și să continue să-i fie devotată…Așa știe să iubească femeia…cu toată ființa sa…

1logo

11) Numește trei motive pentru care merită să îți schimbi viața.
Viața merită să ți-o schimbi pentru un viitor frumos, pentru a crea o familie fericită și pentru a deveni mai bun decât ești. Astea sunt motivele pentru care se merita să faci sacrificii… Fiecare om își urmează calea predestinată, dar există momente în viață când trebuie să alegi între două drumuri:
-să trăiești cu trecutul și să îți umpli viața de regrete și mustrări sau
-acumulând lecțiile de viată necesare, să dai uitarii la tot ce a fost urât, și să mergi înainte spre un viitor decent.
Fiecare are dreptul alegerii. Fiecare alegere iși are consecințele sale.

12) De câte ori în viață ai început totul de la zero? Nu ți-a fost frică?
Sunt născută în zodia taurului, și asta explică faptul că iubesc stabilitatea și sunt foarte răbdătoare de fire. Deaceea, orice s-ar fi întâmplat, nu am întrerupt niciodată mersul lucrurilor și am avut destulă răbdare să încerc să schimb ceva treptat… Dar acum înțeleg, că în unele momente chiar erau necesare schimbări radicale. Uneori trebuie nu să dai fila și să treci la alta, ci chiar s-o rupi… Deseori e necesar sa pui un singur punct… -final, si nu cele trei de suspensie…

5logo

13) Ce este pentru tine singurătatea — ceva de ce vrei să fugi sau o terapie?
Sunt tot mai multe momentele când am nevoie să fiu singură,…numai eu și gandurile mele… Singuratatea nu mai e pentru mine sfârșitul lumii, ca până nu demult… Prefer să fiu singură, decât cu oameni nepotriviți!

14) Unde te vezi în viitor?
Viitorul meu va fi frumos. Voi avea o familie fericită, un soț iubitor, doi copii frumoși, vreo 2-3 câinisori:)). Asta e cel mai important scop spre care tind. Bineînțeles, mi-aș dori să continui să fac ceea ce-mi place: muzică, televiziune… Și să am realizări frumoase, ca să mi-i bucur pe cei dragi :).

15) Unde și cu cine îți place să savurezi o ceașcă de ceai?
Dacă sunt cu cineva drag, atunci oriunde în lume! :)

7logo

16) Și întrebarea noastră obligatorie – rețeta preferată!
Aripioare in stil chinezesc.
Fiecare aripioară o tai în trei părți. Pui aripioarele într-un vas adânc și adaugi sosul de soia, lăsându-le să se îmbibe timp de jumătate de oră. Apoi, torni ulei pe tigaie. Când uleiul e încins, pui aripioarele la foc mare , amestecând continuu. Când aripioarele sunt aproape prăjite, adaugi sosul rămas în vas și dai focul mic, acoperi tigaia cu un capac și le lași vreo 10 min. Aroma și aspectul lor delicios nu vor lăsa pe nimeni indiferent!:)) Poftă mare!

***
Urmăriți fiecare erou al proiectului nostru, comentând și votând cele mai bune fraze din interviu, iar cel mai activ dintre voi va deveni următorul meu intervievat, și va primi cadouri din partea celui mai dulce brand Morpho Fabulous Desserts&Macarons!!!
Sponsorul general al proiectului: Morpho Fabulous Dessert&Macarons.
http://www.morphofabulousdesserts.md/

 

 

 

HOME