«TEA TIME» WITH NATALIA BARBU

Sinceritate, expresivitate, modestie, talent la superlativ — sunt doar câteva dintre cuvintele care o descriu pe eroina interviului nostru de astăzi. Natalia Barbu — frumoasa interpretă moldoveancă, care lasă amprente pe sufletul oamenilor, nu doar prin farmecul vocii sale, dar și prin profunzimea lăuntrică. Îi admir naturalețea și simplitatea, pe care experiența de viață nu i le-a știrbit — fenomen tot mai rar întâlnit în zilele noastre! Inspirați-vă și voi din interviul ce urmează!

1logo

1)Dacă ar fi să îți faci autoportretul, ce ai spune despre tine? Calități interioare și fizice?
Nu îmi place să vorbesc despre propria persoană și de obicei îi las pe ceilalți să mă caracterizeze. Dar din spusele celor apropiați, sinceritatea și deschiderea mă caracterizează cel mai mult. Cât despre exteriorul meu, pot să spun că toată viața mea am fost suplă și mă mențin la greutatea de 54 de kg deja de câțiva ani.

2)Îți dorești să schimbi ceva în tine?
Sunt de părerea că anume imperfecțiunile ne fac să fim perfecți, și că trebuie să ne acceptăm așa cum suntem. Toți avem puncte vulnerabile și puncte forte, minusuri și plusuri. Este important să ne acceptăm și să ne placem așa cum suntem în ansamblu, cu defectele și calitățile noastre, să fim mulțumiți de noi înșine, să ne măsurăm cu aceeași unitate de măsură și realizările, dar și greșelile. Ce ne-ar deosebi de ceilalți, dacă am fi cu toții perfecți? Eu mă plac așa cum sunt, iar dimineața mă privesc în oglindă cu împăcare și liniște.

2logo

3)Numește-mi trei lucruri pe care nu le știu ceilalți despre tine.
Îmi place să mă bucur de lucrurile simple. Iubesc somnul, și dacă am ocazia să dorm mai mult- profit neapărat de aceasta.
Mă consider o gurmandă. Apreciez mancarea bună, dar nu mă dau în lături nici de la gătit.
Și îmi place să colind lumea în lung și-n lat, pentru că anume în timpul călătoriilor omul își restabilește echilibrul inițial dintre sine și univers.

4)Numește o calitate, pe care o apreciezi în mod deosebit la oameni și de ce.
În primul rând, apreciez calitatea de a fi Om – o valoare pe care o întâlnim tot mai rar în zilele noastre. Cu tehnologia asta, uităm ce înseamnă a comunica cu adevărat, a iubi și a fi buni.

5)Prin ce te poate impresiona un bărbat?
Un bărbat mă poate impresiona prin personalitatea puternică, inteligență, bunătate, și spontanietate.

6)Iți mai aduci aminte de prima iubire? Cum a fost? Și ce sfaturi ți-ai da singura ție, dacă ai putea să întorci timpul înapoi?
Prima mea iubire a fost una adevarată și sinceră. Am fost adolescentă și am trăit din plin acea iubire. Nu aș schimba nimic din acea poveste de prima iubire, pentru că a fost minunată.

3logo

7)Crezi că toți bărbații trădează sau mai sunt și excepții?
În felul nostru fiecare din noi e unic. Sunt oameni și oameni. Deci, sunt bărbați care trădează și bărbați care iubesc cu adevărat. Iar un barbat care a iubit, și simte că dragostea nu mai e la fel de vie, preferă să se retragă, decât să trădeze acea persoană.

8)Ce înseamnă să fii înșelată? Și dacă ai putea ierta asta.
Pentru mine, a fi înșelat înseamnă să pui capăt relației.
În așa situații nu prea există o a doua șansă, iar cuplurile care își dau a doua sansă, nu rezistă mult după aceasta.

9)Ce se schimbă în sufletul și mintea unei femei când o relație se consumă?
Așa situatie trezește în sufletul unei femei un război întreg de sentimente, negări, învinovățiri. De obicei, o femeie începe  să se întrebe dacă nu a greșit ea undeva, se macină. Atunci când o relație se consumă și nu mai e nimic de salvat, chiar dacă pare foarte greu, trebuie să te retragi. E greu, dar nu imposibil.

5logo

10)Numește trei motive pentru care merită să îți schimbi modul de viață.
Sănătatea, familia și visul cel mai măreț.

11)De câte ori în viață ai început totul de la zero? Nu ți-a fost frică?
Frică sigur că mi-a fost, dar nu cred că am ajuns vreodată la situația, în care să fiu nevoită să încep totul de la zero.
Când văd atâtea drame și oameni nefericiți în jur, înțeleg că eu, de fapt, nu am ajuns la acel punct zero niciodată, și îi mulțumesc lui Dumnezeu!!!

12)Ce este pentru tine singurătatea —  ceva de ce vrei să fugi sau o terapie?
Câteodată e o terapie, altădată e un chin. Eu sunt un artist și în sufletul meu se pot intâlni foarte multe trăiri. Uneori vreau să stau singură în studio ore și ore, să creez și să las inima să îmi cânte. Dar de cele mai multe ori, ador să stau cu familia mea unde mă simt înconjurată de iubire și în siguranță.

4logo

13)Unde te vezi în viitor?
Nu știu, mă văd sănătoasă. ( Doamne Ajuta)

14)Unde și cu cine îți place să savurezi o ceașcă de ceai?
Cel mai multi îmi place să beau un ceai cu fetele mele la Chișinău.

15)Și întrebarea noastră obligatorie – rețeta preferată!
«Caracatiță la grătar cu sos de lamâie și usturoi.»
Caracatița (cca 1.5 Kg) se curăță și se pune la fiert împreună cu 2 lămâi timp de cca 45 minute.
Se scoate din oală, când furculița intră ușor în tentacule. Se taie cele 8 tentacule și se ung cu sos de ulei de măsline și lămâie. Se lasă în acest sos până când este gata grătarul.
Între timp, se pregătește sosul: se curăță o căpățână de usturoi, care se taie în felii subțiri.
Acestea se trag la tigaie cu ulei de măsline. Usturoiul și uleiul de măsline se combină cu sucul a 2 lămâi și feliuțe de măsline.
Când grătarul este încins, se pun tentaculele de caracatiță cu atenție să nu se ardă.
După maxim 10 minute, tentaculele se pun într-o farfurie adâncă și se adaugă sosul din ulei de măsline și lămâie. Gata. Poftă bună!

***
Urmăriți fiecare erou al proiectului nostru, comentând și votând cele mai bune fraze din interviu, iar cel mai activ dintre voi va deveni următorul meu intervievat, și va primi cadouri din partea celui mai dulce brand Morpho Fabulous Desserts&Macarons!!!

***
Location: Morpho Fabulous Desserts&Macarons Bucuresti, str. Docentilor, Sector 1.

Sponsorul general al proiectului: Morpho Fabulous Dessert&Macarons.
http://www.morphofabulousdesserts.md/

HOME