MY STREET STYLE: «OUTFIT INSPIRATION» by ALLA VENGHER

IMG_2477_Portrait+

Moda se naște în stradă, respiră în stradă și moare tot în stradă. Strada este cea care dă ideea, strada primește moda, o acceptă sau respinge! 

Moda a fost întotdeauna o reflexie a societății. Așa cum stilul STREET FASHION a apărut într-o perioadă de rebeliune socială , stilul street style ne arată gusturile și nevoile unei generații care a crescut într-o epocă de aur și impune piese stilate unice, dar și casual și practice în același timp.
Street Syle este unul dintre preferatele mele stiluri, pentru că este un câmp infinit pentru creativitate și experiment asupra personalității tale, ce îți oferă un sentiment de libertate interioară și o gândire care nu are limite, obstacole sau hotare!

În look-uri-le mele pot fi găsite articole vestimentare street style în combinație cu accesorii și bijuterii care îmi oferă o notă deosebită.  De fiecare dată încerc să combin culori frumoase, deschise, anume o varietatea largă de culori cu care poți să operezi, să te simți liberă, confortabilă și elegantă în același timp!
La baza vestimenației de astăzi este un „Sacou” lung  de culoare albastră . Acest sacou atrage atenție prin culoare și modelul acestui! Adițional o piesă vestimentară care nu trece privirile este ”tricoul” roz cu un imprimeu drăguț Mickey Mouse. Look-ul este completat cu pantoloni din piele care pot fi purtați la diferite ocazii!
Perechea de pantofi sport «sneakers» definește look-ul prin mobilitate, flexibilitate și finețe acesteia.  Asortez ținuta cu accesorii luxoase, pentru a obține acel look pe care toată lumea îl va remarca!

Un Must Have în acest sezon este Street Style- stilul care îți permite să ieși din „tipare”… :)

Fii unicală, experimentează și crează-ți stilul tău! Crează momentul și fii fericită!

Sacou: Galyna Pânzari;   Pantaloni: Michael Kors;   Tricou: DisneyLand;  Sneakers: Dior;    Geantă: Gucci;

IMG_2466_Portrait+ IMG_2474_Portrait+_1 IMG_2465_Portrait+ IMG_2469_Portrait+

IMG_2387 IMG_2389 IMG_2394 IMG_2399_1

HOME